• Investicije u nekretnine - Opatija i okolica
 • Prodaja nekretnina u opatiji i okolici
 • Najam nekretnina - Iznajmljivanje nekretnina u Opatiji i okolici
 • Prodaja pametnih stanova
 • Vila Carmen prodaja inteligentnih stanova
 • Investicije u nekretnine - Opatija i okolica
 • Investicija u nekretnine Villa Sylva
  Najam namještenog stana u Mošćeničkoj dragi

  Najam namještenog stana u Mošćeničkoj dragi

  Najam namještenog dvoetažnog stana na atraktivnoj i mirnoj lokaciji u neposrednoj blizi centra Mošćeničke drage. Stan se sastoji od dnevne prostorije spojene preko blagavaone sa kuhinjom, kupaone, i gornje etaže sa odvojenom cjelinom koja se sastoji od sobe i velike kupaone. Stan je klimatiziran i namješten, kupaona je opremljena električnim podnim grijanjem. Iz dnevne prostorije moguć...
  Dvosobni stan sa pogledom more

  Dvosobni stan sa pogledom more

  Dvosobni stan sa dnevnim boravkom u ukupnoj kvadraturi od 68,71 m2 sa terasom sa pogledom more iznajmljuje se na duži period potpuno namješten. Uz stan u sklopu Vile Carmen na raspolaganju je parkirno mjesto i ostava. Villa Carmen je objekt iznadprosječne izvedbe sa visoko kvalitetnin materijalima ugrađenim u njega. Grijanje i hlađenje riješeno je centralnim uređajem (dizalica topline),...
  Iznajmljivanje stanova

  Iznajmljivanje stanova

  Za predstojeću sezonu pripremili smo Vam čitav niz stanova na području od Opatije do Mošćeničke Drage novo preuređeni i u potpunosti pripremljeni za najzahtjevnije standarde. Sve stanove u narednom periodu nudimo Vam po izuzetno pristupačnim cijenama. Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.
  Najam stana u privatnoj vili - Opatija

  Najam stana u privatnoj vili - Opatija

  Najam stana, 130 m2, Opatija, Punta Kolova (eskluzivni dio), blizu mora, u privatnoj vili, novouređen, trosobni sa dnevnim boravkom, kuhinjom sa blagovaonicom i svojim balkončićem te izlazom na vanjsku terasu, tri kupaonice, ostava, hodnik. Etažno grijanje na naftu, klimatizirano, parking.
  Stan za najam Opatija

  Stan za najam Opatija

  Najam stana Opatija, Punta Kolova (ekskluzivni dio), privatna vila, blizina mora ,I kat, 90 m2, dvosobni sa dnevnim boravkom, kuhinja, dvije kupaonice, hodnik, lođa u čitavoj prednjoj dužini stana sa predivnim pogledom na more, uključuje verandu i ostavu. Centralno grijanje na naftu, klima u DB i kuhinji, parking.